Elektrotechnische installatie nieuwbouw

Bij de nieuwbouw van een bedrijfspand of nieuwbouwwoningen zijn er diverse mogelijkheden om de elektro-installatie volledig naar uw wens uit te laten voeren. De aanleg van de elektronische installatie is bij Jelier-Elektro volledig in vakkundige handen. Aan de hand van uw wensen maken we een gedetailleerde installatietekening voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Vanzelf krijgt u een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste technieken op het gebied van elektra.

Planning
De planning is bij nieuwbouw natuurlijk belangrijk. Alle disciplines dienen op elkaar in te spelen en elkaar aan te vullen. Het is dan ook belangrijk om een goede communicatie te hebben met uw aannemer en deskundig advies op het gebied van de elektrotechnische installatie. Dit kan dan helemaal op maat geïnstalleerd worden.

Nieuwbouw biedt kansen in elektrotechniek
Nieuwbouw biedt de kans om de meest moderne elektro-installatie aan te leggen met de nieuwste technische oplossingen. De verlichting in nieuwbouw wordt tegenwoordig met energiezuinige LED-verlichting (wel of niet dimbaar) uitgevoerd en eventueel in combinatie met daglichtregeling en aanwezigheidssensoren. Daarnaast wordt er ook aan brandbeveiliging in de vorm van rook- en koolmonoxide melders gedacht. Inbraakinstallaties en elektronische deur-video-installaties behoren gelijktijdig tot de mogelijkheden en zijn eenvoudig te integreren in het hele nieuwbouw project.

In goed overleg zoeken we naar de juiste oplossing voor uw project. Jelier-Elektro kan u hier volledig in bijstaan.